Valtònyc: “Volíem govern efectiu, n’hi va haver un i l’han condemnat a 100 anys de presó”

Fa una crida a la "desobediència" davant la "injustícia: "Ens toca a nosaltres respondre"

Publicitat

Valtònyc fa una crida a la “desobediència” després de la sentència del Suprem i davant la “injustícia”. “Volíem govern efectiu, n’hi va haver un i l’han condemnat a 100 anys de presó. Ens toca a nosaltres respondre. Endavant”, ha assegurat el raper en una piulada a Twitter.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca