Puigdemont retrata la hipocresia d’una Europa que “calla” contra les atrocitats

Apel·la als independentistes i no independentistes a què s'uneixin sota un mateix clam per "aturar règims autoritaris"

El president legítim de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha condemnat la “regressió de drets i llibertats” amb la qual l’Estat ha confirmat que no té “cap resposta de diàleg ni respecte” amb la sentència.

Puigdemont assegura que avui es “confirma l’estratègia de la repressió i la venjança contra ciutadans que han buscat la via de la democràcia per fer possible la seva voluntat”, un fet que, concreta, no els “apartarà de les nostres conviccions”.

El president a l’exili ha carregat durament contra la hipocresia d’Europa, recordant el seu silenci amb l’1-O i el genocidi turc contra els kurds: “L’Europa que calla davant les atrocitats turques contra el poble Kurd és la mateixa Europa que va callar covardament quan la policia d’un estat membre va agredir amb una violència esfereïdora un poble que va sortir a votar”.

Segons el president, la sentència no només condemna els líders independentistes, sinó també als “més de dos milions de persones que van fer possible el referèndum de l’1-O”: “No hi ha operació de propaganda que pugui amagar tanta vergonya”

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Mauri no ha vist el diàleg de Sánchez per “per cap banda”

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, no confia en una sortida dialogada al conflicte polític entre Catalunya i l'Estat i assegura que mentre el...

Bonvehí aposta per fer un partit que “governi bé les institucions”

El president del PDeCAT, David Bonvehí, considera que "l'excepcionalitat" de Junts per Catalunya "ha passat" i que ara "hi ha necessitat de tenir una...

Torrent critica que l’independentisme s’ha agafat “excessivament a la retòrica”

El president del Parlament, Roger Torrent, ha lamentat que els partits independentistes s'hagin centrat durant la legislatura "en una lògica més de competició que...

Així serà el nou curs escolar: Les entrades, el patí, menjadors i accés de les famílies

El curs vinent les entrades, sortides i hores del pati seran esglaonades, els menjadors s'organtizaran en base als grups estables i mantenint la distància...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca