Dissabte 07 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Puigdemont retrata la hipocresia d’una Europa que “calla” contra les atrocitats

  Apel·la als independentistes i no independentistes a què s'uneixin sota un mateix clam per "aturar règims autoritaris"

  El president legítim de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha condemnat la “regressió de drets i llibertats” amb la qual l’Estat ha confirmat que no té “cap resposta de diàleg ni respecte” amb la sentència.

  Puigdemont assegura que avui es “confirma l’estratègia de la repressió i la venjança contra ciutadans que han buscat la via de la democràcia per fer possible la seva voluntat”, un fet que, concreta, no els “apartarà de les nostres conviccions”.

  El president a l’exili ha carregat durament contra la hipocresia d’Europa, recordant el seu silenci amb l’1-O i el genocidi turc contra els kurds: “L’Europa que calla davant les atrocitats turques contra el poble Kurd és la mateixa Europa que va callar covardament quan la policia d’un estat membre va agredir amb una violència esfereïdora un poble que va sortir a votar”.

  Segons el president, la sentència no només condemna els líders independentistes, sinó també als “més de dos milions de persones que van fer possible el referèndum de l’1-O”: “No hi ha operació de propaganda que pugui amagar tanta vergonya”

  6,120FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,587SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca