Òmnium i l’ANC surten al carrer

Tallen carrers a la vora de les seves seus i Gran Via en protesta per les condemnes de l'1-O

Publicitat

Els carrers propers a les seus de l’ANC i d’Òmnium –Marina, Pau Claris i Diputació- han quedat tallats després que desenes de persones de les dues entitats hagin sortit en protesta per les condemnes anunciades pel Suprem contra els líders de l’1-O. Crits de llibertats, cartells que reclamen justícia i que els presos quedin lliures, clams contra la sentència i xiulets acompanyen els manifestants que es col·loquen al carrer per tallar el trànsit i protestar. Les entitats, a més, avisen que és només l’inici i que seguiran mobilitzant-se i alguns d’ells s’han encaminat a tallar carrers principals com la Gran Via de les Corts Catalanes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes