Mas carrega contra la sentència: “És una ignomínia per la seva duresa i desproporció”

L'expresident alerta del "greu error" perquè "no resol res sinó que agreuja" el problema

Publicitat

L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat que les condemnes del Tribunal Suprem (TS) són una “ignomínia” per la seva “duresa i desproporció”. En un comunicat, Mas ha afegit que també són un “greu error” i una “vergonya per un estat europeu en ple segle XXI” i ha alertat que la sentència “no resol res sinó que només agreuja un problema que mai hagués hagut d’arribar als tribunals”. L’expresident ha afirmat que “ara més que mai cal ser al costat de les famílies dels presos polítics” i ha assegurat que es treballarà des de l’àmbit polític “sense descans” perquè surtin de la presó al més aviat possible. “Que surtin d’allà on no haurien de ser”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca