La Intersindical-CSC denuncia l'”atemptat contra els drets i les llibertats fonamentals”

El sindicat independentista fa una crida a sindicats i organitzacions socials d'arreu del món a rebutjar la decisió del Suprem

Publicitat

La Intersindical-CSC ha descrit la sentència del Tribunal Suprem contra els líders independentistes com un “atemptat contra els drets i les llibertats fonamentals”. En un comunicat, la Intersindical-CSC ha assegurat que “l’única sentència justa hauria d’haver estat l’absolució” i ha fet una crida “a totes les organitzacions sindicals de Catalunya a defensar els drets i llibertats fonamentals als centres de treball”. A més, ha instat organitzacions sindicals i socials d’arreu del món a rebutjar la sentència, i ha demanat a la ciutadania que se sumi a la defensa dels drets. La Intersindical-CSC també ha destacat que no s’han d’oblidar “situacions injustes que pateixen altres persones represaliades, exiliades, empresonades i perseguides per l’Estat”.

El sindicat Intersindical-CSC, juntament amb la IAC, ha convocat una vaga general per divendres 18 d’octubre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca