La Fiscalia belga rep l’euroordre contra Puigdemont

Llarena ha emès una nova euroordre contra el president legítim, Carles Puigdemont

Publicitat

La Fiscalia belga ha rebut aquest dilluns l’euroordre contra el president Carles Puigdemont, que el jutge instructor de la causa del procés independentista, Pablo Llarena, ha decidit reactivar, han informat a Europa Press fonts de la Fiscalia.

La documentació està destinada a la Fiscalia de Brussel·les, la mateixa que va portar el seu cas el 2017 i 2018, i no a la Fiscalia Federal. Puigdemont resideix a Bèlgica des de fa gairebé dos anys.

Llarena ha reactivat aquest dilluns l’ordre europea i l’ordre internacional contra ell per delictes de sedició i malversació, els mateixos pels quals han estat condemnats els polítics encausats.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca