Acció Cultural del País Valencià convoca concentracions per tot el país contra la sentència

L’entitat considera que el judici ha mostrat sobradament que els presos no han comés cap delicte, i que les acusacions de rebel·lió i sedició no tenen cap base

Acció Cultural del País Valencià ha convocat 8 concentracions arreu del País Valencià per condemnar la sentència d’un judici on “ha quedat sobradament demostrat que les acusacions per les quals pateixen presó des de fa gairebé dos anys no tenen cap base factual i objectiva”.

Publicitat

ACPV consera que no s’ha pogut trobar “cap indici de delicte” en el comportament dels càrrecs associatius i institucionals presos, perquè “en una democràcia no és delicte exercir el dret de lliure manifestació ni tampoc el del lliure exercici a l’expressió d’opinió mitjançant una consulta o referèndum”.

L’entitat assegura que “no hi ha cap base per a cap condemna” i demana concentrar-se contra una sentència “injustícia” i un “càstig a l’exercici de la llibertat de manifestació i d’expressió de l’opinió, i conseqüentment un greu retrocés en la qualitat democràtica d’un Estat que no es distingeix precisament per aquesta qualitat”.

Concentracions

València, Pl Ajuntament, 19h
Alacant, davant de Renfe, 19h
Elx, davant l’Ajuntament, 19h
Benicarló, davant l’Ajuntament, 19h
Benifairó de les Valls, davant l’Ajuntament, 19.30h
Castelló, Pl Ajuntament, 20h
Gandia, davant l’Ajuntament, 20h
Pedreguer, davant l’Ajuntament, 20h

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes