Festival de Sitges: Jean Dujardin i Elijah Wood presenten les seves noves pel•lícules

Una de les estrenes més esperades del Festival de Sitges d’aquest any, ‘Le Daim’, no ha deixat a ningú indiferent. El francès Quentin Dupieux , que fa uns anys va revolucionar el festival amb la seva original ‘Rubber’, pel·lícula sobre un pneumàtic assassí, ha tornat amb un títol que barreja autobiografia i comèdia absurda.

Le Daim

Jean Dujardin – conegut internacionalment pel seu paper a ‘The Artist’ – interpreta en Georges, un home de mitjana edat en plena crisi existencial. Si a ‘Rubber’ el protagonista era un pneumàtic, a ‘Le Daim’ l’estrella de la pel·lícula es una jaqueta de pell de cérvol que es compra el protagonista. La seva obsessió s’acaba convertint en una malaltia que deriva en violència i absurditat. El resultat: una pel·lícula difícil de catalogar i oberta a tot tipus d’interpretacions.

- Publicitat -

Un altre personatge a destacar és el d’ Elijah Wood a ‘Come To Daddy’, pel·lícula que ens narra el retrobament entre pare i fill després de que el patriarca de la família marxés de casa quan el seu fill només en tenia 5.

Still 2 – Jamie Leigh Gionopoulos

El retrobament no resulta ser com el protagonista esperava, i aviat ens endinsem en una espiral de violència i persecucions d’allò més previsibles. Exceptuant algunes escenes amb bones dosis d’humor negre, ‘Come to Daddy’ és molt fàcil d’oblidar.

‘Swallow’

El toc més independent del dia el va posar ‘Swallow’, una proposta protagonitzada per una brillant Haley Bennett en el paper d’una esposa de classe alta estatunidenca. Aviat començarà a interessar-se per empassar-se caniques i altres objectes quotidians, un passatemps que acabarà desvelant secrets sobre el seu passat. Dirigit per Carlo Mirabella-Davis, aquest thriller és difícil de digerir i resulta força incòmode per a l’espectador, ja que centra tota l’atenció en la protagonista i les seves emocions. Amb una estètica i fotografia impecables, l’únic punt en contra del film és el seu gir de guió final, que deixa l’espectador amb ganes de saber més.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Breus

La Catalunya del Nord es prepara per al toc de queda que entra en vigor aquest dissabte

La Catalunya del Nord es prepara per afrontar el toc de queda que entra en vigor aquest dissabte i que afecta 38 departaments de...

La història del militant antifranquista Cipriano Martos arriba als escenaris amb el muntatge ‘Molotov’

El Teatre de l'Aurora d'Igualada acull aquest cap de setmana l'estrena absoluta de l'espectacle 'Molotov', que reconstrueix la història del militant antifranquista Cipriano Martos...

Els catalans no aproven la gestió de la pandèmia

Els catalans posen una nota mitjana de 4,87 a la gestió que el Govern està fent davant la pandèmia, segons l'Enquesta Sociopolítica del Centre...

El comerç agonitza per la pandèmia i ja hi ha un 35% de locals buits a tot Catalunya

Carrers pràcticament buits. Cartells 'd'en venda' o 'en lloguer'. Persianes abaixades. El comerç agonitza per la pandèmia i la falta de demanda ha deixat...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca