Tsunami Democràtic demana preparar-se per a mobilitzacions que poden durar “mesos o anys”

El moviment reivindica la desobediència civil no violenta per "solucionar el conflicte"

Publicitat

El moviment Tsunami Democràtic ha assegurat aquest divendres que la desobediència civil, per definició “no violenta”, és una “eina” que caldrà utilitzar de forma “intermitent però sostinguda en el temps”. En un missatge difós a través de les xarxes socials, Tsunami Democràtic ha alertat que cal ser conscient que la resposta a la sentència de l’1-O “pot durar mesos o anys” i que la desobediència civil no busca crear un conflicte sinó solucionar-lo. “Aquest cicle que ara comença ha de servir per canviar el marc i contribuir a fer possible una solució política que permetrà resoldre el conflicte: l’exercici del dret a l’autodeterminació”, han destacat. També han dit que cal sumar victòries per “acumular forces”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca