Rufián demana explicacions per l’actuació dels Mossos als desnonaments

El portaveu d'ERC al Congrés defensa que es pot ser fidel a un executiu i alhora demanar explicacions per la "desproporció"

Publicitat

El portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, creu que el conseller d’Interior, Miquel Buch, ha de donar explicacions sobre l’actuació dels Mossos d’Esquadra en els desnonaments després de les càrregues policials al carrer Sant Bartomeu i els cops de porra al carrer Lleida de Barcelona. En una entrevista a ‘Els Matins de TV3’, Rufián ha considerat que hi ha un problema amb la BRIMO i ha considerat que la desproporció d’ahir va ser “absoluta”. En aquest sentit, ha defensat que es pot ser fidel a un Govern i alhora demanar explicacions. Preguntat per la diputada de JxCat al Congrés, Míriam Nogueras, que l’ha qualificat de “miserable” per les seves crítiques als Mossos, Rufián s’ha limitat a dir que respecta l’espai postconvergent.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca