Rivera posa la primera pedra d’un pacte amb Sánchez i Casado

Demana un compromís per escrit

Publicitat

El president de Ciutadans i candidat a la Presidència del Govern central, Albert Rivera, ha proposat aquest divendres als líders del PSOE, Pedro Sánchez, i del PP, Pablo Casado, que tots tres es comprometin per escrit, abans de les eleccions generals, a impulsar reformes junts en la següent legislatura.

“Que ens comprometem tots tres per escrit” per, després de competir en la campanya electoral i defensar cadascun el seu projecte, garantir que “l’11 de novembre remarem tots en la mateixa direcció”, el PSOE, el PP i Cs, i no “amb els qui volen trencar Espanya i amb els populistes que volen podemitzar l’economia”, ha dit.

Rivera ha fet aquest plantejament en un esmorzar informatiu que ha organitzat Nueva Economía Fórum a Madrid, en què ha defensat que aquesta és “la millor forma de patriotisme” que poden exhibir els candidats a La Moncloa.

“Si guanyo les eleccions, em comprometo a trucar a l’oposició, als partits constitucionalistes, per tirar endavant aquestes reformes”, i formar “un equip negociador i un equip de treball” i establir “un calendari”, ha declarat després d’enumerar els deu assumptes prioritaris per a Ciutadans.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca