eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La Fundació Palo Alto seguirà gestionant el recinte del Poblenou d’acord amb les noves condicions

  És l'única oferta que s'ha presentat a la nova licitació de l'Ajuntament de Barcelona

  La Fundació Palo Alto seguirà gestionant el recinte del Poblenou, ja que ha estat l’única oferta que s’ha presentat a la nova licitació de l’Ajuntament de Barcelona, segons ha publicat el diari ‘Ara’ i han confirmat fonts municipals. La qüestió va passar dijous per comissió de govern i només queda un últim tràmit. Aquesta nova concessió modifica les condicions respecte a la de 1997. Es redueix l’ús privat dedicat a les empreses i es busca que el recinte s’obri més a la ciutat. La fundació va alertar que potser no es presentaria al concurs, però finalment ho ha fet, i ha estat l’única. Segons el nou plec, el 30% de la superfície total es destinarà a acollir empreses tractor, i el 15% restant a la creació d’una incubadora de projectes empresarials en el món del disseny i la creació. El 55% restant el gestionarà directament l’Ajuntament.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca