La Fundació Palo Alto seguirà gestionant el recinte del Poblenou d’acord amb les noves condicions

És l'única oferta que s'ha presentat a la nova licitació de l'Ajuntament de Barcelona

La Fundació Palo Alto seguirà gestionant el recinte del Poblenou, ja que ha estat l’única oferta que s’ha presentat a la nova licitació de l’Ajuntament de Barcelona, segons ha publicat el diari ‘Ara’ i han confirmat fonts municipals. La qüestió va passar dijous per comissió de govern i només queda un últim tràmit. Aquesta nova concessió modifica les condicions respecte a la de 1997. Es redueix l’ús privat dedicat a les empreses i es busca que el recinte s’obri més a la ciutat. La fundació va alertar que potser no es presentaria al concurs, però finalment ho ha fet, i ha estat l’única. Segons el nou plec, el 30% de la superfície total es destinarà a acollir empreses tractor, i el 15% restant a la creació d’una incubadora de projectes empresarials en el món del disseny i la creació. El 55% restant el gestionarà directament l’Ajuntament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes