Els estudiants criden a la vaga el 16, 17 i 18 d’octubre

També insta a aturar les classes en el moment que es conegui la resolució judicial

Publicitat

El Sindicat d’Estudiants ha convocat una vaga de 72 hores el 16, 17 i 18 d’octubre per la sentència del Tribunal Suprem que s’espera que es faci pública dilluns. Volen celebrar una gran manifestació el dijous a les 12 del migdia a Barcelona, Tarragona i Girona, i una nova concentració divendres, coincidint també amb la vaga general convocada per la Intersindical-CSC i la IAC. Així mateix, insten a aturar les classes en el moment que es conegui la sentència, sortint a les places de totes les capitals de província a les 20 hores d’aquell dia. “L’única manera de vèncer és a través de la mobilització de masses i amb una estratègia combativa”, avisen.

Segons el sindicat, la sentència té un objectiu molt clar: “aixafar les aspiracions de canvi social profund del poble de Catalunya”. Asseguren que és una resposta a la “victòria” de l’1-O i a les desenes de mobilitzacions massives dels darrers anys “amb l’objectiu majoritari de trencar amb la monarquia i el règim del 78, fer enrere les retallades de la dreta espanyola i catalana, acabar amb el malson dels desnonaments i la precarietat laboral i posar fi a les sentències masclistes i patriarcals”. “Hem provocat la crisi més important del règim capitalista del 78 en quaranta anys”, conclouen els estudiants.

Després de constatar que ara comença una fase “determinant”, el sindicat remarca que la sentència significarà un “abans i un després”, i recorden que “ja s’ha iniciat una nova ofensiva de l’Estat contra els drets democràtics” amb l’empresonament de set membres dels CDR acusats de terrorisme.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca