Els Castellers de Vilafranca mostren una estelada durant la seva actuació a l’NBA

Durant el descans, l'agrupació castellera va dur a terme dos pilars

Publicitat

Els Castellers de Vilafranca, que aquesta setmana estan fent un seguit d’exhibicions a Califòrnia (Estats Units), han mostrat una estelada en el partit entre els Golden State Warriors i els Minnesota Timberwolves al Chase Center de San Francisco.

Els verds van fer dos pilars de quatre en el partit de pretemporada de l’NBA entre els Warriors i els Timberwolves (143-123) i van mostrar una bandera dels Estats Units i una estelada.

Durant el descans, l’agrupació castellera va dur a terme dos pilars, una de les construccions més senzilles dins del món casteller, i van sorprendre el públic local amb una bandera nord-americana però, en l’altre pilar, van mostrar una estelada reivindicativa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca