El festival Filmets de Badalona dedicarà una sessió a Truffaut

L'Institut Francès de Barcelona acollirà el 23 d'octubre la sessió 'Fête Courts'

Publicitat

El Filmets Badalona Film Festival, que se celebrarà del 18 al 27 d’octubre, dedicarà una sessió especial a François Truffaut, amb motiu dels 60 anys de l’estrena de la pel·lícula ‘Les quatrecents coups’, ha informat aquest divendres l’organització.

La sessió tindrà lloc el 22 d’octubre al Teatre Zorrilla de Badalona (Barcelona), sota el nom ‘Vivement Truffaut’, i s’hi recordaran fragments d’aquesta pel·lícula i es projectaran dos curts del director, ‘Les mistons’ i ‘Antoine et Colette’.

L’Institut Francès de Barcelona acollirà el 23 d’octubre la sessió ‘Fête Courts’, amb la projecció d’una selecció de curtmetratges francòfons: ‘Jupiter I’, ‘Les petites mains’, ‘Mon Oncle’, ‘Les Bigorneaux’, ‘La belle affaire’ i ‘Fôret noir’.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca