JxCat, sobre la suspensió del TC: “Quan es vota en un sentit que no agrada a l’Estat, venen a censurar-ho”

Pujol diu als jutges "que es posin la toga i estiguin pel que han d'estar" i que no intentin "dirigir el discurs polític" del Parlament

Publicitat

El portaveu de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha criticat que el Tribunal Constitucional hagi suspès part de la resolució del Parlament que defensa l’autodeterminació i torna a reprovar Felip VI. En declaracions als periodistes als passadissos de la cambra catalana, Pujol ha dit que és “la història de sempre”, que “quan hi ha determinades majories, sempre ve algú a corregir-te” i que “quan es vota en un sentit que no agrada a l’Estat, sempre venen a prohibir-ho, negar-ho i censurar-ho”. En aquest sentit, ha recomanat als jutges “que es posin la toga i estiguin pel que han d’estar, no per a corregir i dirigir el discurs polític”. El portaveu de JxCat ha reivindicat el “parlamentarisme” i que els diputats puguin “expressar opinions” i ha reprovat que “vingui el gran germà, en forma de sentència, a dir que el que has dit no tocava”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca