Dimecres 23 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El periodista Martí Anglada, nou cap de premsa internacional del president Quim Torra

  L'exdelegat de la Generalitat a França substituirà a Joan Maria Piqué com a coordinador internacional de Presidència

  El periodista Martí Anglada serà el nou interlocutor amb la premsa internacional del president Quim Torra. El Govern l’ha nomenat aquest dimecres coordinador internacional de Presidència per substituir a Joan Maria Piqué, ara cap de premsa d’Interior. Així, l’exdelegat de la Generalitat a França serà l’encarregat de difondre la política del Govern als mitjans d’arreu del món pocs dies abans que es faci pública la sentència pel cas de l’1-O.

  5,263FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,541SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca