El Parlament cita a Cunillera i la directora del CNI a la comissió d’investigació del 17-A

També han donat llum verda a la citació del cap de l'Àrea d'Estratègia i Prospectiva de la Policia Nacional

Publicitat

El Parlament ha aprovat aquest dijous la compareixença de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i de la directora en funcions del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Paz Esteban, a la comissió d’investigació sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17-A. Són les dues citacions que havien demanat des de JxCat i ERC, i que han rebut el suport de CatECP i la CUP, mentre que Cs i el PSC-Units s’hi han oposat. La comissió també ha donat llum verda a la proposta de compareixença del cap de l’Àrea d’Estratègia i Prospectiva de la Policia Nacional, José Luis Navarro, per part de la CUP. Hi han votat a favor JxCat, ERC, CatECP i la CUP, mentre que Cs i PSC-Units ho han rebutjat. El PP no hi ha assistit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes