Dimecres 23 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Parlament cita a Cunillera i la directora del CNI a la comissió d’investigació del 17-A

  També han donat llum verda a la citació del cap de l'Àrea d'Estratègia i Prospectiva de la Policia Nacional

  El Parlament ha aprovat aquest dijous la compareixença de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i de la directora en funcions del Centre Nacional d’Intel·ligència (CNI), Paz Esteban, a la comissió d’investigació sobre els atemptats de Barcelona i Cambrils del 17-A. Són les dues citacions que havien demanat des de JxCat i ERC, i que han rebut el suport de CatECP i la CUP, mentre que Cs i el PSC-Units s’hi han oposat. La comissió també ha donat llum verda a la proposta de compareixença del cap de l’Àrea d’Estratègia i Prospectiva de la Policia Nacional, José Luis Navarro, per part de la CUP. Hi han votat a favor JxCat, ERC, CatECP i la CUP, mentre que Cs i PSC-Units ho han rebutjat. El PP no hi ha assistit.

  5,263FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,541SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca