Pícnic per la República pren la iniciativa i fa la primera convocatòria

Serà aquest diumenge 13 d’octubre, a les 10 h, al vestíbul de l'Estació de Sants de Barcelona

Publicitat

El moviment de base Pícnic per la República ha decidit prendre la iniciativa amb una primera convocatòria per fer una primera trobada on plantejar públicament la resposta a la sentència.

La trobada serà aquest diumenge 13 d’octubre a les 10h del matí al vestíbul de l’Estació de Sants de Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca