Dimecres 23 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Les restes de Franco no es mouen

  El prior del Valle de los Caídos no autoritza l'accés a l'abadia per exhumar les restes de Franco

  El prior de l’abadia del Valle de los Caídos, Santiago Cantera, ha contestat al Govern central en funcions que no autoritza l’entrada a l’abadia per exhumar les restes de Francisco Franco.

  “Lamentant la virulència amb la qual s’ha plantejat un problema que podia (i pot) resoldre’s amb diàleg, comprensió i prudència per part de tots els afectats, en defensa dels mateixos principis morals i religiosos que van incitar la nostra negativa anterior i en defensa de la inviolabilitat dels llocs de culte i ‘res sacra’ catòliques, li comunico que aquesta abadia no autoritza l’accés a la Basílica”, resa la missiva a la qual ha tingut accés Europa Press.

  Així ho ha indicat Cantera en una carta que ha enviat aquest dimecres 9 d’octubre en resposta a la missiva que li va remetre la vicepresidenta del Govern central en funcions, Carmen Calvo, en què li donava un termini de cinc dies per comunicar la seva posició pel que fa a l’exhumació.

  El prior explica que encara es mantenen les raons per les quals denegaven l’autorització al Govern central per entrar al temple i exhumar les restes del dictador. En concret, precisa que “no existeix el consentiment de la família” i que “es mantenen els principis religiosos i morals afectats”.

  5,263FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,541SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca