La galeria Mayoral obre espai propi a París

Siân Folley dirigirà el nou espai de la sala catalana, que obrirà aquest novembre

La barcelonina galeria Mayoral obrirà un espai propi a París el proper mes de novembre. Les pintures de dones d’Antonio Saura protagonitzaran l’exposició inaugural de la nova galeria, ubicada al cor del 8è districte de la capital francesa i dirigida per Siân Folley. “Esperem dur l’avantguarda de l’art espanyol de postguerra a un ventall de col·leccionistes encara més ampli”, manifesta la galerista com a declaració d’intencions. El centre estendrà el seu compromís a llarg termini amb el mercat de l’art a França i oferirà serveis personalitzats als seus clients i per això comptarà amb una sala exclusiva per als clients, a més a més de la galeria de la planta baixa. “L’obertura de la nova galeria consolida la nostra convicció que París té un paper fonamental en l’ecosistema del mercat global de l’art, i que la base del model de negoci de Mayoral aquí florirà”, ha declarat el director de la Galeria Mayoral de Barcelona, Jordi Mayoral.

La nova galeria Mayoral a París obrirà portes a mitjan novembre a l’avinguda Matignon, al 8è districte de la ciutat, el barri de les galeries per excel·lència. Segons expliquen els seus responsables, la galeria organitzarà mostres comissariades que promoguin els artistes de postguerra i el seu vincle amb París.

La primera exposició de la nova galeria és ‘ ‘Antonio Saura. Brigitte Bardot et d’autres femmes’, estarà comissariada per Martine Heredia, i inclourà sis obres mestres que daten d’entre els anys 1956 i 1963.Una d’aquestes pintures, dedicada a l’actriu Brigitte Bardot, va ser exposada per primer cop el 1964 al Museu Guggenheim de Nova York.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Mauri no ha vist el diàleg de Sánchez per “per cap banda”

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, no confia en una sortida dialogada al conflicte polític entre Catalunya i l'Estat i assegura que mentre el...

Bonvehí aposta per fer un partit que “governi bé les institucions”

El president del PDeCAT, David Bonvehí, considera que "l'excepcionalitat" de Junts per Catalunya "ha passat" i que ara "hi ha necessitat de tenir una...

Torrent critica que l’independentisme s’ha agafat “excessivament a la retòrica”

El president del Parlament, Roger Torrent, ha lamentat que els partits independentistes s'hagin centrat durant la legislatura "en una lògica més de competició que...

Així serà el nou curs escolar: Les entrades, el patí, menjadors i accés de les famílies

El curs vinent les entrades, sortides i hores del pati seran esglaonades, els menjadors s'organtizaran en base als grups estables i mantenint la distància...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca