La galeria Mayoral obre espai propi a París

Siân Folley dirigirà el nou espai de la sala catalana, que obrirà aquest novembre

Publicitat

La barcelonina galeria Mayoral obrirà un espai propi a París el proper mes de novembre. Les pintures de dones d’Antonio Saura protagonitzaran l’exposició inaugural de la nova galeria, ubicada al cor del 8è districte de la capital francesa i dirigida per Siân Folley. “Esperem dur l’avantguarda de l’art espanyol de postguerra a un ventall de col·leccionistes encara més ampli”, manifesta la galerista com a declaració d’intencions. El centre estendrà el seu compromís a llarg termini amb el mercat de l’art a França i oferirà serveis personalitzats als seus clients i per això comptarà amb una sala exclusiva per als clients, a més a més de la galeria de la planta baixa. “L’obertura de la nova galeria consolida la nostra convicció que París té un paper fonamental en l’ecosistema del mercat global de l’art, i que la base del model de negoci de Mayoral aquí florirà”, ha declarat el director de la Galeria Mayoral de Barcelona, Jordi Mayoral.

La nova galeria Mayoral a París obrirà portes a mitjan novembre a l’avinguda Matignon, al 8è districte de la ciutat, el barri de les galeries per excel·lència. Segons expliquen els seus responsables, la galeria organitzarà mostres comissariades que promoguin els artistes de postguerra i el seu vincle amb París.

La primera exposició de la nova galeria és ‘ ‘Antonio Saura. Brigitte Bardot et d’autres femmes’, estarà comissariada per Martine Heredia, i inclourà sis obres mestres que daten d’entre els anys 1956 i 1963.Una d’aquestes pintures, dedicada a l’actriu Brigitte Bardot, va ser exposada per primer cop el 1964 al Museu Guggenheim de Nova York.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes