Arriba una nova edició d’UtopiaMarkets

Se celebrarà a Barcelona entre el 18 i el 20 d’octubre

Publicitat

El mercat, que tindrà lloc a lʼespai Utopia126 al barri del Poblenou, reunirà durant un cap de setmana, una vuitantena dʼautors, que vendran la seva obra directament al públic. Una oportunitat única per descobrir, parlar i comprar directament a lʼautor obra original o seriada, tant a il.lustradors com a poetes i editorials.

Arriba una nova edició d’UtopiaMarkets en tres dies plens dʼautors i activitats, organitzat per l’Associació Cultural Utopia126. UtopiaMarkets Il·lustració i UtopiaMarkets Poesia celebra les terceres edicions els dies 18, 19 i 20 dʼoctubre, després de lʼèxit de les anteriors edicions.

Entre els il.lustradors i poetes, ja han confirmat la seva participació autors de gran renom, juntament amb dʼaltres que exposen la seva obra per primera vegada, així com diversos representants del col.lectiu de la il.lustració de Barcelona com alumnes de les escoles EINA i Massana.

Comptarà amb la presència dʼautors, poetes i editorials com Javirroyo, Jorge Stasny, Adelaxd, Antoni Clapés, Arianne Faber, Javier Rubín, Luis Fellini i Editorial Fonoll entre dʼaltres.

Publicitat

A més, durant aquests dies de mercat, diversos il.lustradors oferiran un retrat personalitzat i diversos poetes recitaran els seus poemes. També dins el mercat dʼIl.lustració és celebraràn les activitats del Bill Festival.

El públic també disposarà dʼuna zona gastronòmica amb la col.laboració, un any més, de +GRESCA. UtopiaMarkets és una iniciativa de Montse Abbad, Quique Camín, Oscar Vallés i Antxón Gómez i compta amb la col.laboració principal de la Fundació Banc de Sabadell i la col.laboració de lʼAjuntament de Barcelona, Hotel Alma, Estrella Damm i Renfe entre altres ajudes i suports.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca