Arriba una nova edició d’UtopiaMarkets

Se celebrarà a Barcelona entre el 18 i el 20 d’octubre

El mercat, que tindrà lloc a lʼespai Utopia126 al barri del Poblenou, reunirà durant un cap de setmana, una vuitantena dʼautors, que vendran la seva obra directament al públic. Una oportunitat única per descobrir, parlar i comprar directament a lʼautor obra original o seriada, tant a il.lustradors com a poetes i editorials.

Arriba una nova edició d’UtopiaMarkets en tres dies plens dʼautors i activitats, organitzat per l’Associació Cultural Utopia126. UtopiaMarkets Il·lustració i UtopiaMarkets Poesia celebra les terceres edicions els dies 18, 19 i 20 dʼoctubre, després de lʼèxit de les anteriors edicions.

Entre els il.lustradors i poetes, ja han confirmat la seva participació autors de gran renom, juntament amb dʼaltres que exposen la seva obra per primera vegada, així com diversos representants del col.lectiu de la il.lustració de Barcelona com alumnes de les escoles EINA i Massana.

Comptarà amb la presència dʼautors, poetes i editorials com Javirroyo, Jorge Stasny, Adelaxd, Antoni Clapés, Arianne Faber, Javier Rubín, Luis Fellini i Editorial Fonoll entre dʼaltres.

A més, durant aquests dies de mercat, diversos il.lustradors oferiran un retrat personalitzat i diversos poetes recitaran els seus poemes. També dins el mercat dʼIl.lustració és celebraràn les activitats del Bill Festival.

El públic també disposarà dʼuna zona gastronòmica amb la col.laboració, un any més, de +GRESCA. UtopiaMarkets és una iniciativa de Montse Abbad, Quique Camín, Oscar Vallés i Antxón Gómez i compta amb la col.laboració principal de la Fundació Banc de Sabadell i la col.laboració de lʼAjuntament de Barcelona, Hotel Alma, Estrella Damm i Renfe entre altres ajudes i suports.

 

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

La Sagrada Família reobrirà a tots els públics el 25 de juliol

La Sagrada Família ha anunciat que obrirà de nou les portes a tots els visitats a partir del dissabte 25 de juliol, de moment,...

JxC i ERC porten l’espionatge contra l’independentisme a la Comissió Europea

Els eurodiputats de Junts per Catalunya, Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí, i ERC, Diana Riba, han denunciat aquest dimarts a la Comissió...

4M€ d’ajuts directes pels comerços i 2 pels ajuntaments del Segrià

El Govern ha concretat que dels 6,5 milions d'euros extraordinaris per al sector comercial Segrià perquè faci front a la situació derivada de l'enduriment...

Cs contra la llibertat d’expressió de la consellera Vilallonga

Cs durà al proper ple del Parlament una moció en què proposa reprovar la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, per haver dit que veu...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca