Arriba el cinquè Barcelona Gallery Weekend

Alguns artistes exposaran en espais públics per reivindicar les galeries com a promotores del patrimoni cultural contemporani

Publicitat

La nova edició del Barcelona Gallery Weekend s’escamparà per tota la ciutat del 10 al 13 d’octubre, amb la participació de 27 galeries de Barcelona, de L’Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i el Monjos. Hi exposaran més de 70 artistes, alguns dels quals faran intervencions en espais públics per tal de subratllar la importància de l’art en el procés constructiu de les ciutats, unint l’art contemporani amb l’arquitectura i l’urbanisme. Espais com el Monument a Colom, el Club Natació Barcelona, el Passatge de les Manufactures o el Pont d’en Jordà, a l’Hospitalet, s’afegeixen així als habituals itineraris de rutes guiades per galeries. També Casa Vicens se suma a l’esdeveniment acollint l’exposició Escamas en què sis artistes dialoguen amb diversos espais de l’edifici modernista.

El programa Composicions enguany tindrà lloc en espais públics de Barcelona. Les intervencions seran d’artistes com Felipe Mujica (Die Ecke Arte Contemporáneo) al Passatge de les Manufactures de Barcelona, Daniela Ortiz (àngels barcelona) al Monument a Colom, Mercedes Mangrané (Ana Mas Projects) al Pont d’en Jordà de l’Hospitalet, Marc Vives (etHALL) al Club de Natació Barcelona (Passeig de Joan de Borbó, 93) i Erick Beltrán (Galeria Joan Prats) farà una performance itinerant als carrers de l’Eixample i Ciutat Vella.

Com sempre, el cap de setmana de les galeries inclou un programa d’exposicions específic en aquests espais d’exhibició d’art, 27 en aquesta ocasió. Són 3 Punts Galeria, ADN Galería, Alalimón, ÀMBIT Galeria d’Art, Ana Mas Projects, àngels barcelona, Arte Aurora Galería, Artur Ramon Art, Bombon Projects, Die Ecke arte contemporáneo, Dilalica, Espai Tactel Toormix, etHALL, Galería Carles Taché, Galeria Contrast, Galeria Joan Prats, Galeria Marc Domènech, Galeria Toni Tàpies, Galería Zielinsky, L&B Gallery, Mayoral, NoguerasBlanchard, Palmadotze Galeria d’art, Pigment Gallery, RocioSantaCruz, Sala Parés i Víctor Lope Arte Contemporáneo.

I a banda d’aquestes galeries, el programa compta amb una àmplia agenda d’activitats a les galeries participants, visites guiades gratuïtes sota el nom d’ARCO GalleryWalk o el programa Artévete, que vol estimular l’adquisició d’art.

Publicitat

Una altra novetat és la participació de Casa Vicens. La casa modernista de Gràcia presenta l’exposició ‘Escamas’, una selecció de sis peces de diferents artistes que podrà veure’s mentre el visitant passeja per l’entrada, les estades i el jardí de la casa. Albergarà el treball de Jean Denant, Marría Pratts, Francesco Arena, Jordi Mitjà, Vanesa Muñoz i Marc Larré. L’exposició, que s’inaugurarà amb motiu del Barcelona Gallery Weekend, podrà visitar-se fins al 10 de novembre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca