Dimecres 23 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Aragonès demana “mà estesa” per respondre a la sentència

  "Actuarem amb mirada llarga i mà estesa apostant per la negociació i el diàleg"

  El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat aquest dimecres que el Govern respondrà amb “mà estesa” i diàleg a la sentència de l’1-O que el Tribunal Suprem emetrà aquests propers dies.

  “Davant una sentència que esperem que sigui absolutòria, però que hi ha indicis que serà condemnatòria, el Govern expressarà el seu suport i solidaritat a tots els represaliats de l’1-O, i actuarem amb mirada llarga i mà estesa apostant per la negociació i el diàleg”, ha assegurat en la sessió de control al Govern en el ple del Parlament.

  Aragonès ha insistit que “les idees no se silencien a cop de sentència” ni empresonant-les, i que l’independentisme no renunciarà al seu objectiu i que continuarà treballant per aconseguir la república catalana i exercir el dret a l’autodeterminació.

  També ha exigit al Govern central que deixi de parlar de 155: “Ja n’hi ha prou d’amenaces del 155, ja n’hi ha prou d’amenaces per aconseguir quatre vots. Això no és fer política”.

  A més, ha criticat que el Suprem hagi rebutjat la petició del president d’ERC, Oriol Junqueras, d’ajornar la sentència fins que es pronunciï el Tribunal de Justícia de la UE (TJUE) sobre l’abast de la seva immunitat com a eurodiputat.

  Considera que l’alt tribunal ha vulnerat els drets de Junqueras perquè “ha decidit que no cal esperar-se i que tant li fa si els seus processats tenen immunitat o no”.

  5,263FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,541SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca