Dimecres 11 Desembre, 2019

Sí, era l’Enrique Barro

   

Divendres 4 d’octubre l’artista Enrique Barro va ser el protagonista del segon programa de la segona temporada de La Cova al Craft Beer.

40 minuts de conversa on l’Enrique va fer i desfer al seu aire.

6,118FansM'agrada
1,044SeguidorsSeguir
15,585SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca