Dimecres 23 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Maribel Verdú recull el Premi Màquina del Temps del Festival de Sitges

  L'actriu, molt emocionada, assegura que el guardó li dona "una confiança enorme"

  La popular actriu Maribel Verdú ha rebut aquest dilluns el Premi Màquina del Temps del Festival de cinema de Sitges pels seus més de trenta anys de trajectòria professional a la indústria cinematogràfica espanyola. Verdú ha assegurat que un premi tan prestigiós com la Màquina del Temps és molt més important del que la gent es pot imaginar: “Em dona una confiança enorme i em suggereix que potser no ho estic fent tan malament de tot”. Després de l’entrega del premi, s’ha projectat la nova pel·lícula que Verdú protagonitza: ‘El asesino de los caprichos’ de Gerardo Herrero.

  Verdú ha manifestat en l’inici del seu discurs que havia trigat masses anys en visitar el Festival de cinema de Sitges. “No vaig poder venir l’any passat amb ‘Superlópez’ ni fa 13 anys amb ‘El laberinto del fauno’, una pel·lícula que va ser molt important i em va donar molt”, ha dit. “Aquesta professió pot ser tan meravellosa com dura i complicada, el pas del temps et fa tenir més experiència, però això lluny de treure’t les pors i les inseguretats et fa més conscient d’elles”. En el moment dedicar al premi, Verdú s’ha emocionat entre llàgrimes.

  Verdú va debutar amb la sèrie ‘La huella del crimen’ de Vicente Aranda, amb qui va tornar a coincidir a ‘Amantes’ (1991), que li va valer la seva primera nominació als Goya. Als 90 va consolidar la seva carrera amb títols com l’oscaritzada ‘Belle Époque’ (1992), ‘Huevos de oro’ (1993), ‘La buena estrella’ (1997) o ‘Goya en Burdeos’ (1999). També va actuar a ‘Y tú mamá también’ (2001), d’Alfonso Cuarón, i ‘Tetro’ (2009), de Francis Ford Coppola. Al gènere fantàstic destaca la seva interpretació de Mercedes a ‘El laberinto del Fauno’ (2006), i les seves col·laboracions amb Pablo Berger a ‘Abracadabra’ (2017) i ‘Blancaneu’ (2012), pel·lícula que li va valer el seu segon Goya.

  5,263FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,541SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca