La llibreria La Memòria tanca per sempre

L’establiment ha tingut sis anys de vida a la plaça de la Vila de Gràcia

La llibreria La Memòria, al barri de Gràcia de Barcelona, tancarà el proper 31 d’octubre després de sis anys d’activitat, segons han anunciat els seus responsables al seu compte de Twitter. “Han estat sis anys extraordinaris. Hem gaudit molt de la nostra feina i hem fet molts bons amics, però les circumstàncies de l’entorn són difícils de superar. Voldríem haver continuat, però no ha estat possible”, lamenten a les xarxes. Xavier Cortès i Mireia Gispert van obrir La Memòria a la vila de Gràcia la tardor del 2013, ara fa sis anys, amb una línia de negoci enfocat a l’assaig històric i la memorística, però també amb espai (creixent) per la narrativa. En aquests anys s’havia convertit en un referent llibreter a Gràcia, al costat de locals històrics com la llibreria Taifa, Atzavara o Cap i Cua, entre altres.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes