Girauta, imatge de la impotència de Cs amb les enquestes

Carrega contra el PSC, qui els titlla de "llepaculs, immorals i traïdors"

Publicitat

El diputat de Cs al Congrés Juan Carlos Girauta ha titllat el PSC de “llepaculs, immorals i traïdors” per no haver donat suport a la moció de censura de Cs contra el president de la Generalitat, Quim Torra. “El PSC ha decebut a molts. A mi no podia, el vaig abandonar fa 33 anys sabent el que era: un partit de llepaculs ‘paniaguados’ barrejats amb lladres ‘pijos’. Traïdors, acomplexats, immorals i nacionalistes dedicats a servir a Pujol el cap de l’àrea metropolitana”, ha afirmat en un missatge a través del seu compte de Twitter ple de desqualificacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca