Dimecres 23 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Colau, a la Guàrdia Urbana: “Barcelona no és un caos ni una ciutat sense llei”

  L'alcaldessa demana al cos que garanteixi que les properes setmanes tothom es pugui expressar "lliurement i amb respecte"

  L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha titllat d'”alarmistes” aquells que descriuen Barcelona com una “ciutat sense llei o amb caos”. Tot i admetre que alguns incidents d’aquest estiu poden haver generat “legítima preocupació” en la ciutadania, ha dit que la capital catalana és una “ciutat segura en termes generals”. En la Diada de la Guàrdia Urbana, Colau també ha aprofitat per demanar al cos que en les properes setmanes, que es preveuen amb manifestacions contra la sentència del Tribunal Suprem, garanteixin que tothom es pugui expressar “lliurement i amb respecte”.

  5,263FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,541SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca