Aquestes són les deu novel·les finalistes del Premi Planeta

La concessió del premi tindrà lloc el dimarts 15 d'octubre a Barcelona

Publicitat

La secretària del jurat ha comunicat la llista de les 10 novel·les finalistes de la LXVIII edició del Premi Planeta de Novel·la, seleccionades entre les 564 que s’han presentat.

La concessió del premi tindrà lloc el dimarts 15 d’octubre a Barcelona, en el transcurs d’un sopar literari al Museu Nacional d’Art de Catalunya (Mnac).

Els deu títols i autors (o els pseudònims) de les obres són:
‘Dios no baja a los infiernos’, de Luis Aleixandre Giménez; ‘La familia es una guerra de guerrillas’, de Mercedes Gallagher (pseudònim); ‘Cristales rotos’, de Melchor Marín (pseudònim) i ‘El músico del metro’, de Viviana Rivero. ‘La rosa de Jericó’, de Salomé Becerra (pseudònim); ‘El principito secuestrado’, de Joaquín Guerrero Casasola;
‘5.749 días’, d’Ana Sánchez (pseudònim); ‘La cunda y la luna’, de Pedro Manuel Fraile Pérez; ‘Tal como éramos’, de Viveca Lindfors (pseudònim), i ‘El diario de Shara Clayton’, de L’omertà (pseudònim).

El jurat del premi l’integren Alberto Blecua, Fernando Delgado, Juan Eslava Galán, Pere Gimferrer, Carmen Posadas, Rosa Regàs i Belén López, secretària amb vot.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca