Trump acusa Pelosi de “traïció”

El magnat novaiorquès ha atacat el congressista per la seva descripció de la trucada amb el seu homòleg ucraïnès, Volodímir Zelenski

Publicitat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha acusat la presidenta de la Cambra de Representants i líder de l’oposició del Partit Demòcrata, Nancy Pelosi, de “traïció” i ha demanat que tant ella com el president de la Comissió d’Intel·ligència de la Cambra de Representants, Adam Schiff, siguin destituïts de manera “immediata”.

“Nancy Pelosi ho sabia tot sobre les mentides d’Adam Schiff i els fraus perpetrats contra el Congrés i el poble nord-americà”, ha manifestat Trump en el seu compte de Twitter.

“Això fa que Nancy a poc a poc sigui tan culpable com Adam Schiff de cometre greus delictes, fins i tot traïció”, ha asseverat, i ha afegit que creu que “ells, i els qui han conspirat al seu costat, han de ser destituïts immediatament”.

El magnat novaiorquès ha atacat el congressista per la seva descripció de la trucada amb el seu homòleg ucraïnès, Volodímir Zelenski, i ha assegurat que Schiff hauria ajudat un dels informants de les trucades a escriure l’esborrany de la queixa que es va presentar, que ara és pedra angular de la perquisició contra Trump.

Publicitat

Segons aquesta queixa, durant la trucada que van mantenir el passat 25 de juliol, Trump hauria pressionat el Govern d’Ucraïna per investigar Hunter, el fill de l’exvicepresident i candidat a les eleccions, Joe Biden.

Els demòcrates han assegurat que les mesures que va engegar Trump suposen un abús de poder i que pretenia reunir material per enfonsar políticament el seu rival.

Schiff, que va ser elegit per Pelosi per dirigir la investigació sobre l”impeachment’, va indicar durant una audiència que es va celebrar el passat mes de setembre que en el document es llegeix “un xantatge típic del crim organitzat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca