La família Cambó no aconsegueix vendre el seu Giotto a Londres

La galeria londinenca encarregada de la venda del quadre protegit diu que la transacció podria allargar-se "mesos"

El quadre de Botticelli en mans de la família Cambó no s’ha venut durant la fira Frieze Masters de Londres que ha acabat aquest diumenge, però “molta gent hi ha expressat interès”. Segons el rotatiu ‘ABC‘, en un article publicat ahir, la galeria Trinity Fine Art afirmava que quasi havien venut el quadre a un grup d’inversors asiàtics, alhora que confirmaven les seves grans expectatives amb la venda immediata de l’obra. Un fet que contrasta amb les declaracions fetes avui i recollides per l’agència ACN.

Publicitat

D’aquesta manera, fonts de la galeria Trinity Fine Art, encarregada de la transacció, han manifestat a l’ACN que “no s’esperava” vendre-la durant la fira, sinó només començar a contactar amb possibles compradors. Segons les mateixes fonts, una transacció d’aquesta envergadura pot allargar-se “mesos”. El propietari de la galeria, Carlo Orsi, ara “traslladarà aquest interès” a la família Cambó, que “decidirà qui té la millor oferta”. Trinity Fine Art creu que es tracta d’un quadre “difícil de vendre”, tenint en compte que té un cost de 30 milions d’euros i és un Bé d’Interès Cultural a Espanya, cosa que restringeix el seu ús.

Les declaracions fetes a l’ACN per part de la galeria poden obeir al fet que el quadre no es vengués als inversos asiàtics que anunciaven. En aquest sentit s’ha de recordar que la compravenda de grans mestres només suposa el 8% del mercat mundial de l’art, segons la prestigiosa consultoria ArtPrice.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca