Foment del Treball treu pit de l’ajornament de la vaga del 11-O i demana declarar-la il·legal

"Aquesta enèsima desconvocatòria i convocatòria de vagues generals vinculades a calendaris polítics i absolutament desvinculades amb reivindicacions laborals és una nova evidència que són vagues polítiques"

Publicitat

Foment del Treball ha considerat que la desconvocatòria de la vaga prevista aquest divendres, 11 d’octubre, que han fet els sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) i l’ajornament al 18 d’octubre és una “evidència” de la seva motivació política, per la qual cosa s’hauria de declarar il·legal.

“Aquesta enèsima desconvocatòria i convocatòria de vagues generals vinculades a calendaris polítics i absolutament desvinculades amb reivindicacions laborals és una nova evidència que són vagues polítiques que haurien de ser qualificades d’il·legals”, ha afirmat la patronal catalana en una circular enviada als socis.

Foment del Treball ha recordat que la seva junta directiva va aprovar per unanimitat el rebuig total a aquesta aturada en considerar que “perjudica els interessos dels treballadors i de l’activitat econòmica i empresarial”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca