ERC a Cs: “Que s’acabi ja l’espectacle”

Sergi Sabrià es mostra convençut que si no hi haguessin eleccions espanyoles el 10-N, Cs no l'hauria presentat

Publicitat

El president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha lamentat que Cs hagi convertit la moció de censura contra el president de la Generalitat, Quim Torra, en un acte electoral. “Els números no donen, que s’acabi ja l’espectacle perquè nosaltres el que fem és treballar per tirar el país endavant”, ha dit en declaracions als periodistes des dels passadissos del Parlament en un recés del debat de la moció de censura. Segons Sabrià, el vaixell de Cs s’està enfonsant i les perspectives per a les pròximes eleccions són pitjors. Això fa, segons ha dit, que intentin reflotar-lo amb una moció de censura que no haurien presentat si no hi haguessin eleccions. I com ha mostra ha posat d’exemple la presència d’Albert Rivera i Inés Arrimadas al Parlament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca