El president del Senat defensa l’aplicació del 155 de Sánchez encara que la cambra estigui dissolta

El president de la cambra alta creu que seria "absurd" que durant un temps l'Estat no pogués disposar de determinades eines

Publicitat

El president del Senat, Manuel Cruz, ha explicat que els lletrats de la cambra alta veuen “perfectament possible” que la diputació permanent apliqui el 155 encara que el Senat estigui dissolt. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Cruz ha considerat que seria “absurd” que durant un temps l’Estat no pogués disposar de determinades eines. De totes maneres, ha considerat que ara no hi ha una situació per aplicar el 155 a Catalunya. “Una altra cosa és que hi haguessin violacions de lleis per part dels responsables polítics de Catalunya que forcessin la situació”, ha afegit. I és que, segons Cruz, l’aplicació del 155 és “molt limitada”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca