Mas demana que l’aturada de país tingui resultats

"Aturar el país si l'endemà no passa res, si al cap de dos dies no passa res, i al cap de tres no passa res... Doncs escolti'm, els únics perjudicats serem nosaltres"

Publicitat

L’expresident de la Generalitat Artur Mas ha assegurat que l’Estat “està preparant el terreny per, algun dia, poder il·legalitzar els partits independentistes” després de la sentència del judici per l’1-O.

“Com? Convertint els partits independentistes o els seus líders en aquesta gent que empara el terrorisme. Ens volen portar cap a aquí, al mateix tractament que es donava al terrorisme basc en altres èpoques, feliçment superades”, ha afirmat en una entrevista d’El Punt Avui aquest diumenge recollida per Europa Press.

En aquest sentit, ha dit que l’independentisme ha d’estar preparat per a tot, perquè “l’Estat espanyol no té fre en la seva repressió”.

Considera que l’independentisme ha de fer front a aquesta situació de forma pacífica, fent “tot allò que faci falta mentre que no hi hagi cap tipus de violència”, i mesurant les seves conseqüències.

Publicitat

“Aturar el país si l’endemà no passa res, si al cap de dos dies no passa res, i al cap de tres no passa res… Doncs escolti’m, els únics perjudicats serem nosaltres”, ha afirmat, sobre la reacció a la fallada del Tribunal Suprem (TS).

Sobre una possible convocatòria electoral després de la sentència, ha dit que els qui la defensen haurien d’explicar “què faran l’endemà de les eleccions que no es pugui fer ara”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca