Mossos per la República: conversa televisiva amb Albert Donaire

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els agents del cos de Mossos d’Esquadra poden manifestar el seu sentiment independentista? Són perseguits per Afers Interns per les seves manifestacions privades? En aquesta edició del programa ‘No callis res’ de República TV el coordinador de Mossos de l’ANC, Albert Donaire, respon a totes les preguntes sobre el paper de la policia catalana durant el procés.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca