Plensa rep el Guardó Pau Casals

El president Torra lloa la feina "incansable" de l’artista i li demana que promogui la cultura catalana pertot com a "símbol d'anhel de llibertat i pau"

Publicitat

Jaume Plensa (Barcelona, 1955) ha recollit aquest dijous el Guardó Pau Casals per la seva dilatada trajectòria professional i la seva contribució a la projecció exterior de la cultura catalana. Molt emocionat, l’artista ha recorregut als seus orígens, al barri de Sants, per explicar com allà va poder descobrir la “vibració” de la matèria. “He volgut construir ponts, però també travessar-los, la poesia i la música són el meu passaport, i l’escultura és el meu vehicle”, ha expressat. El president de la Generalitat, Quim Torra, ha fet entrega del premi a Plensa, al qual ha descrit com un treballador “incansable”, i li ha encomanat la tasca de promoure arreu del món la cultura catalana com a “símbol d’anhel de llibertat i pau”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca