Helena Basagañas al Blanc Festival

Visual Blanche s'estrena al món del disseny

Publicitat

Helena Basagañas, artista col·laboradora a l’Espai AnGram, exposa la seva nova marca: Visual Blanche, al festival del disseny Blanc Festival que es celebra aquest cap de setmana (del 3 al 5 d’octubre) al Disseny Hub.

Helena Basagañas al seu estudi

El festival basat en la venda d’objectes de disseny, inclou conferències, masterclasses i activitats entorn del disseny i la creativitat professional, posant el focus en el talent emergent i el reconeixement de grans mestres i pioners del disseny del nostre país. Per més informació, aquí podeu consultar tota la programació.

La Festa Major del Blanc celebra enguany el desè aniversari i per aquest motiu, s’hi troben molts espais per viure la proximitat, l’entorn familiar i de companyonia, i l’ambient lúdic/festiu característic de Blanc, igual que no pot faltar l’artista Helena Basagañas.

Publicitat

En el festival, l’artista Helena Basagañas presenta la seva marca Visual Blanche, una alternativa assequible i de gran qualitat per a conviure amb obra artística a casa, al teu dia a dia. A continuació el seu manifest:

La gent viu lluny de l’art; físicament lluny vull dir.

Les possibilitats d’interactuar amb una peça artística, de viure-la fora de l’exposició, la pantalla o el museu són limitades.

Sóc artista, pinto, penso, dibuixo. Comprar una obra d’art, per la majoria dels que estem aquí ens suposa un esforç econòmic. I moltes vegades ens quedem amb les ganes i aquell buit, també a la paret. 

Fins aquí els meus motius, els que m’han portat a pensar en una alternativa que tingui valor i sigui accessible.

Visual Blanche és la marca que neix de la meva inquietud personal: donar-te l’oportunitat d’interactuar amb l’obra artística en el teu dia a dia, a la teva manera, en el teu espai.

Visual Blanche és una nova forma de col·leccionisme.

Al Festival Blanc podem trobar una nova proposta artística, fill d’una de les grans artistes joves del país. Helena Basagañas ha creat diferents propostes gràfiques contemporànies amb preus inferiors als 80€. Aquestes edicions impreses es poden adquirir al seu estand del Blanc Fest. Si no podeu anar, a la web estaran disponibles ben aviat. A més, deixem la pàgina de l’artista on penja tots els seus projectes i el seu instagram.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca