Espanya Global: Excusatio non petita, accusatio manifesta

Les ambaixades difonen una sèrie de vídeos que volen "reflectir la realitat democràtica, moderna i diversa" de l'Estat

Espanya Global ha posat en marxa una campanya per promocionar la democràcia espanyola. La secretaria d’Estat, del Ministeri d’Exteriors, pretén “reflectir la realitat democràtica, moderna i diversa” de l’Estat espanyol a través d’una sèrie de vídeos en els quals ciutadans conversen sobre diversos aspectes per demostrar els “avenços” democràtics a l’Estat. Aborden des de la llibertat d’expressió, al feminisme, els drets LGTBI o la investigació científica. Ambaixades de diverses parts del món han començat a difondre els vídeos de la campanya ‘La democràcia es toca’ a través de les xarxes socials i alguns estan organitzant presentacions i projeccions de la campanya.

Publicitat

El primer vídeo de conversa entre ciutadans és sobre la llibertat d’expressió. La periodista Lucia Méndez defensa que “la democràcia i les lleis emparen a tots, no només a aquells que respecten les lleis sinó també a aquells que no les respecten”. “Pots voler destruir la democràcia i aquesta democràcia no et posarà a la presó per això”, diu.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca