El Barcelona Gallery Weekend presenta la programació de la seva 5a edició

La nova edició del Barcelona Gallery Weekend s'escamparà per tota la ciutat del 10 al 13 d’octubre, amb la participació d'un total de 27 galeries de Barcelona, de L’Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i el Monjos

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Publicitat

La cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre a 27 galeries i diferents espais de la ciutat. Enguany, vol destacar la importància de l’art en el procés de construcció de les ciutats i per aquest motiu, estrena un nou format per Composicions, el programa d’intervencions artístiques concebut específicament per als quatre dies del Barcelona Gallery Weekend i que portarà l’art fora dels espais de les galeries.

El programa Composicions tindrà lloc en espais públics de Barcelona, per facilitar la seva accessibilitat i donar visibilitat al paper de les galeries com a promotores del patrimoni cultural contemporani. Aquesta programació, comissariada enguany per Juan Canela, cofundador del BAR project i investigador associat de osloBIENNALEN First Edition, se centrarà en descobrir i revisar espais públics de Barcelona a través de la conjunció del llenguatge artístic contemporani, l’arquitectura i l’urbanisme. Els visitants podran veure les intervencions passejant pels carrers i també dins de qualsevol itinerari o en visites guiades dissenyades per Barcelona Gallery Weekend per connectar les galeries participants. Aquest programa comptarà amb intervencions d’artistes com Felipe Mujica (Die Ecke Arte Contemporáneo) al Passatge de les Manufactures de Barcelona, Daniela Ortiz (àngels barcelona) al Monument a ColomMercedes Mangrané (Ana Mas Projects) al Pont d’en Jordà de l’Hospitalet, Marc Vives (etHALL) al Club de Natació Barcelona (Passeig de Joan de Borbó, 93) i Erick Beltrán (Galeria Joan Prats) farà una performance itinerant als carrers de l’Eixample i Ciutat Vella.

Un total de 27 galeries de Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat Santa Margarida i el Monjos participaran en l’edició d’enguany: 3 Punts Galeria, ADN Galería, Alalimón, ÀMBIT Galeria d’Art, Ana Mas Projects, àngels barcelona, Arte Aurora Galería, Artur Ramon Art, Bombon Projects, Die Ecke arte contemporáneo, Dilalica, Espai Tactel Toormix, etHALL, Galería Carles Taché, Galeria Contrast, Galeria Joan Prats, Galeria Marc Domènech, Galeria Toni Tàpies, Galería Zielinsky, L&B Gallery, Mayoral, NoguerasBlanchard, Palmadotze Galeria d’art, Pigment Gallery, RocioSantaCruz, Sala Parés i Víctor Lope Arte Contemporáneo. Podeu consultar les exposicions i artistes que exposaran a cada galeria fent clica AQUÍ.

Un any més el Barcelona Gallery Weekend oferirà les ARCO GalleryWalks, rutes guiades per les galeries i els ja citats espais públics del progrma Composicions, organizades conjuntament amb la Fundación ARCO. Aquests itineraris gratuïts estan dissenyats per a tota la ciutadania i volen propiciar un apropament dels ciutadans a les galeries a través d’experiències de primera mà durant les quals galeristes, comissaris i artistes presenten cada exposició en persona, oferint una visió única de les mateixes.

En la mateixa línia, la iniciativa Artévete de Barcelona Gallery Weekend torna amb un programa de trobades i visites, tant per als amants de l’art com per als joves col·leccionistes, guiades a col·leccions privades que busquen apropar al públic a l’experiència d’adquirir obres, amb l’objectiu d’estimular el mercat de l’art. Artévete ofereix activitats durant tot l’any com a eina de col·laboració en el mercat de l’art per a nous compradors potencials.

Casa Vicens presentarà l’exposició Escamas, una selecció de sis peces de diferents artistes que podrà veure’s mentre el visitant passeja per l’entrada, les estades i el jardí de la casa. Albergarà el treball de Jean Denant, Marría Pratts, Francesco Arena, Jordi MitjàVanesa Muñoz i Marc Larré. L’exposició, que s’inaugurarà amb motiu del Barcelona Gallery Weekend, podrà visitar-se fins al 10 de novembre.

Més de 70 artistes

Els artistes que participaran en la propera edició de Barcelona Gallery Weekend són: Abdelkader Benchamma, Adrian Melis, Alex Katz, Anna ill, Antonio Saura, Antoni Tàpies, Alfredo Rodríguez, Avelino Sala, Bouchra Khalili, Carlos Aires, Carlos Pazos, Christto & Andrew, Cynthia Fusillo, Claudia Maté, Daniel & Geo Fuchs, DEMOCRACIA, Diogo Pimentão, Dirk Salz, Eduardo Chillida, Eugenio Merino, Emma Kay, Federico Solmi, Francisca Benítez, Francisco Suárez, Gerard Mas, Gonzalo Sicre, Gustavo Pérez, Kendell Geers, Igor Eškinja, Irma Álvarez-Laviada, Itziar Okariz, Jaime Pitarch, Jordi Colomer, Jordi Mitjà, Joaquín Lalanne, José Luis Paz Fo, Juliana Cerqueira Leite, Jordi Colomer, Josep Guinovart, Josep Maynou, Juan Uslé, Lorna Mills, Luis Coquenão, Luis Úrculo, Magda Bolumar, Manuel Rivera, Margaret Harrison, María María Acha-Kutscher, Manolo Millares, Marcos Ávila-Forero, Marria Pratts, Marta Fàbregas, Meta Isæus-Berlin, mounir fatmi, Nazif Topçuoğlu, Núria Güell, Núria Rion, Oksana Mas, Patricia Bentancur, Patrik Grijalvo, Pep Vidal, Pere Gastó, Rafael Canogar, Ràfols-Casamada, Raphaël Barontini, Riccardo Licata, Rocío Verdejo, Tobias Bernstrup, Shona Kitchen, Yogesh Barve, Vanesa Muñoz, Virginie Barré i Vicky Uslé.

- Publicitat-

Breus

Els lletrats del Parlament tanquen files amb Muro

Els lletrats del Parlament han traslladat aquest dimecres una carta a la Mesa de la cambra en què expressen el seu suport al secretari...

L’Ajuntament de Barcelona refreda el pols amb el Gobierno

La tinent d'alcalde d'Agenda 2030, Transició Digital, Esports i Coordinació Territorial i Metropolitana de Barcelona, Laia Bonet, ha afirmat que el Govern municipal decidirà...

La creació d’empreses a l’Estat es dispara un 77,7% al juny respecte a maig

El nombre de noves societats mercantils a Espanya es va disparar un 77,7% al juny respecte a maig, fins a totalitzar 6.733 noves empreses,...

Set noies de Girona publiquen un llibre solidari en benefici de l’Hospital Sant Joan de Déu

Set amigues d'entre 11 i 12 anys de Girona han escrit i publicat un llibre d'aventures amb finalitats solidaries. Es tracta de 'Set amigues...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca