Delicte de revelació de secrets? La Fiscalia investigarà qui va filtrar les actuacions dels CDR

La Fiscalia de l'Audiència Nacional veu revelació de secrets

Publicitat

La Fiscalia de l’Audiència Nacional veu un possible delicte de revelació de secrets en la filtració a la premsa del contingut de les ordres d’empresonament que va dictar el jutge Manuel García Castellón en relació amb els set membres dels CDR que s’investiguen per delictes de terrorisme.

Com l’assumpte seria competència de l’Audiència Nacional, el ministeri públic ha informat a favor que aquesta investigació es traslladi als jutjats ordinaris de Madrid per aclarir si ha existit aquest delicte de revelació de secrets i pot trobar-ne els responsables.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca