[Vídeo] Les agressions espanyolistes contra periodistes

La xarxa recupera en un vídeo totes les agressions perpetuades per l'unionisme contra els mitjans de comunicació

Publicitat

L’usuari de Twitter, @miquelstrubell, ha respost als atacs que asseguren que l’independentisme assetja periodista amb un vídeo que ja recull més de 44.000 visualitzacions on es poden veure totes les agressions i intimidacions que han aguantat els periodistes que han cobert manifestacions espanyolistes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca