Roldán no tem a fer el ridícul al Parlament

Descarta retirar la moció de censura contra Torra per la falta de suports

Publicitat

La líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha descartat la possibilitat que el seu grup retiri la moció de censura que ha presentat contra el president de la Generalitat, Quim Torra, abans de la votació de dilluns vinent per la falta de suports, perquè només el PP hi votarà a favor: “Està totalment descartat retirar la moció”.

En roda de premsa després de reunir-se amb el president del PP català, Alejandro Fernández, per abordar aquesta moció, ha insistit que és una “obligació moral” dels partits constitucionalistes per fer fora el president de la Generalitat, Quim Torra.

Roldán ha explicat que la reunió amb Fernández ha estat cordial i han coincidit en el diagnòstic que la situació a Catalunya és “d’extrema gravetat” perquè, segons ella, Torra està donant suport als set membres dels CDR empresonats.

“Aquesta moció va molt més allà d’una suma parlamentària. O s’està amb els demòcrates o s’està amb aquells que ovacionen presumptes terroristes”, ha argumentat, i ha retret al PSC que hagi decidit abstenir-se.

Publicitat

La també portaveu nacional del partit taronja ha insistit que el PSC ha de rectificar la seva posició per unir el constitucionalisme en aquesta moció de censura: “En un moment com aquest és més necessàri que mai la unió de tots els constitucionalistes. Si el PSC i Sánchez la trenquen guanya el senyor Torra i perden els catalans”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes