Els Castellers de Vilafranca actuaran per primera vegada a Califòrnia

Els verds tenen previst fer una actuació a Silicon Valley, a la seu de Google

Els Castellers de Vilafranca viatjaran aquest proper dilluns fins als Estats Units per actuar per primera vegada a l’Estat de Califòrnia. Els vilafranquins han estat convidats a participar dels actes de la San Francisco Catalan Week, unes jornades dedicades a la cultura i tradició catalana que organitza el Casal Català Bay Area del Nord de Califòrnia i que s’allarguen fins el dia 14 d’octubre. Serà la primera vegada que a la costa oest dels Estats Units hi actuï una colla castellera. L’expedició la formaran un total de 184 castellers que s’allotjaran a San Francisco per fer-hi 5 actuacions en diversos punts de l’Estat. Entre les actuacions previstes al calendari hi ha la que faran a la seu que Google te a Silicon Valley.

Publicitat

En aquest viatge d’una setmana els vilafranquins aixecaran castells gairebé cada dia. Faran actuacions a les Universitats de Berkeley i Standford, a les bodegues Marimar Estate que el grup Torres té a Califòrnia i a la seu de Google, a Silicon Valley. Els Castellers de Vilafranca també ha anunciat una actuació durant un partit de bàsquet amistós dels Warriors. Segons els programa de la San Francisco Catalan Week, l’actuació central es farà el dissabte 12 a Holbrook-Palmer Park, a la població d’Atherton. Les previsions de la colla són aixecar a Califòrnia castells de 8.

En una roda de premsa aquest dimecres el president dels verds, Joan Badell, també ha anunciat que una representació de la colla viatjarà del 13 al 15 d’octubre a Cannes per participar en la projecció del documental ‘Tocant el Cel’, de La Xarxa. En aquest viatge també hi actuarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Aquests no seran els primers viatges que faran els Castellers de Vilafranca a l’estranger. La colla vilafranquina ja ha actuat anteriorment a Paris, Santiago de Xile, Mumbai, Nova York, Xangai i Valparaíso.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca