eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Els Castellers de Vilafranca actuaran per primera vegada a Califòrnia

  Els verds tenen previst fer una actuació a Silicon Valley, a la seu de Google

  Els Castellers de Vilafranca viatjaran aquest proper dilluns fins als Estats Units per actuar per primera vegada a l’Estat de Califòrnia. Els vilafranquins han estat convidats a participar dels actes de la San Francisco Catalan Week, unes jornades dedicades a la cultura i tradició catalana que organitza el Casal Català Bay Area del Nord de Califòrnia i que s’allarguen fins el dia 14 d’octubre. Serà la primera vegada que a la costa oest dels Estats Units hi actuï una colla castellera. L’expedició la formaran un total de 184 castellers que s’allotjaran a San Francisco per fer-hi 5 actuacions en diversos punts de l’Estat. Entre les actuacions previstes al calendari hi ha la que faran a la seu que Google te a Silicon Valley.

  En aquest viatge d’una setmana els vilafranquins aixecaran castells gairebé cada dia. Faran actuacions a les Universitats de Berkeley i Standford, a les bodegues Marimar Estate que el grup Torres té a Califòrnia i a la seu de Google, a Silicon Valley. Els Castellers de Vilafranca també ha anunciat una actuació durant un partit de bàsquet amistós dels Warriors. Segons els programa de la San Francisco Catalan Week, l’actuació central es farà el dissabte 12 a Holbrook-Palmer Park, a la població d’Atherton. Les previsions de la colla són aixecar a Califòrnia castells de 8.

  Publicitat

  En una roda de premsa aquest dimecres el president dels verds, Joan Badell, també ha anunciat que una representació de la colla viatjarà del 13 al 15 d’octubre a Cannes per participar en la projecció del documental ‘Tocant el Cel’, de La Xarxa. En aquest viatge també hi actuarà la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

  Aquests no seran els primers viatges que faran els Castellers de Vilafranca a l’estranger. La colla vilafranquina ja ha actuat anteriorment a Paris, Santiago de Xile, Mumbai, Nova York, Xangai i Valparaíso.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca