El Barça ja pot enderrocar el Miniestadi

L'Ajuntament de Barcelona ha conceditla llicència

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona ha concedit al FC Barcelona la llicència per enderrocar el Miniestadi, que permetrà desmantellar aquesta instal·lació i les contigües de la Barça Escola i la passarel·la que el connecta al Palau Blaugrana.

Amb aquest tràmit, continuen les intervencions que es deriven de la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM) que es va aprovar en l’anterior mandat, han informat l’Ajuntament i el FC Barcelona aquest dijous en els seus respectius comunicats.

El Govern municipal i el club es van reunir dimarts amb veïns i entitats del barri de les Corts per explicar-los el desenvolupament de les obres d’enderrocament, que les pagarà el FC Barcelona i duraran sis mesos.

Als terrenys que quedin alliberats, el club hi construirà el Nou Palau Blaugrana, que inclourà el Nou Palau, el Petit Palau, la Pista de Gel i les instal·lacions del Barça Escola, amb una estació d’autobusos subterrània.

Publicitat

Aquest conjunt és una de les peces que formen part de l’Espai Barça, que també preveu la reurbanització dels carrers de l’entorn, la remodelació del futur Camp Nou i la seva “obertura al barri”.

L’Ajuntament ha detallat que la retirada de la passarel·la es farà sense afectar la rampa que dona accés al Palau, i això permetrà fer-la servir els dies de partit, obra que es preveu el gener del 2020.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes