Comença el 52 Festival de Sitges

Aquest any comptarà amb la presència d'actors com Sam Neill, conegut per films com la saga 'Jurassic Park'

Publicitat

El 52 Sitges Film Festival – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya començarà aquest dijous en una edició “més transgressora” amb la presència d’actors com Sam Neill, Nikolaj Coster-Waldau i Aaron Paul, i 171 pel·lícules.

Aquest any comptarà amb la presència d’actors com Sam Neill, conegut per films com la saga ‘Jurassic Park’ i que recollirà el Gran Premi Honorífic quan presenti en la jornada de clausura del festival la pel·lícula ‘The Vigil’, mentre que la inaugural, ‘En la hierba alta’, acostarà a Sitges Patrick Wilson, guardonat amb el premi Màquina del Temps, un reconeixement que també rebrà Maribel Verdú.

També visitaran Sitges els actors Aaron Paul, que presentarà la pel·lícula seqüela de la sèrie ‘Breaking Bad’; Nikolaj Coster-Waldau, el popular Jaime Lannister de ‘Juego de tronos’, amb l’estrena mundial de ‘Suicide Tourist’; l’actriu i directora Asia Argento, guanyadora del Méliès Career Award d’aquest any, i el director Pupi Avati, Premi Nosferatu.

El letimotiv d’aquesta edició seran els paisatges apocalíptics en homenatge a ‘Mad Max’ i posarà el focus en òperes primes espanyoles; així mateix, el festival farà una retrospectiva de la filmografia de l’actor xinès King Hu -un referent de les arts marcials dins el gènere-, i projectarà el documental ‘Memory – The Origins of Alien’ per celebrar els 40 anys del primer film de la saga ‘Alien’, de Ridley Scott.

Publicitat

Fins dimecres passat -les dades més recents que ha proporcionat l’organització- s’havien venut 39.864 entrades a diferència de les 39.213 del mateix dia del 2018.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes