[Vídeo] Júlia Otero admet a Antena 3 que no hi ha crispació a Catalunya

"La gent que viu fora de Catalunya es pensa que hi ha tensió, però no passa res"

Publicitat

La periodista Júlia Otero va negar, en rotund, que a Catalunya hi hagi tensió al carrer. Entrevistada al programa El Hormiguero d’Antena 3, la locutora assegura que hi ha una realitat paral·lela entre el món polític i el carrer, on aquesta crispació “no existeix”: “Vaig a comprar a la Boqueria, i no passa res. És una realitat paral·lela. La gent que viu fora de Catalunya es pensa que hi ha tensió, però no passa res”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca