eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  [Vídeo] Júlia Otero admet a Antena 3 que no hi ha crispació a Catalunya

  "La gent que viu fora de Catalunya es pensa que hi ha tensió, però no passa res"

  La periodista Júlia Otero va negar, en rotund, que a Catalunya hi hagi tensió al carrer. Entrevistada al programa El Hormiguero d’Antena 3, la locutora assegura que hi ha una realitat paral·lela entre el món polític i el carrer, on aquesta crispació “no existeix”: “Vaig a comprar a la Boqueria, i no passa res. És una realitat paral·lela. La gent que viu fora de Catalunya es pensa que hi ha tensió, però no passa res”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca