Trump va proposar disparar a les cames dels immigrants i refugiats que arribessin des de Mèxic

El president nord-americà també volia dissuadir-los amb una fossa amb caimans i serps, segons 'The New York Times'

Publicitat

El president nord-americà, Donald Trump, va proposar disparar a les cames de les persones que intentessin travessar la frontera dels Estats Units amb Mèxic per “frenar-los”, segons publica ‘The New York Times’. Trump també va suggerir dissuadir els immigrants i refugiats amb una fossa amb caimans i serps i crear un mur electrificat amb punxes. Fins i tot, va demanar un pressupost per dur a terme aquests plans. Citant fonts de la Casa Blanca, el diari relata una “frenètica setmana de ràbia presidencial” en què Trump buscava solucions cada cop més “extremes” per gestionar l’arribada de persones als EUA a través de Mèxic.

Si bé finalment es va fer enrere, el president hauria acomiadat assessors que es van mostrar contraris a aquestes propostes i que van recordar a Trump que disparar a persones a la frontera és il·legal.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca