El Govern diu prou als qui utilitzen el 155 per “guanyar vots”

"Cap diferència entre el PP, el PSOE, Cs i Vox"

Publicitat

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, ha criticat aquest dimecres que hi ha partits polítics que “es posen el 155 a la boca per guanyar vots” i utilitzen atacs contra el Govern i Catalunya per sumar suports.

“En aquest sentit, cap diferència entre el PP, el PSOE, Cs i Vox”, ha asseverat en una entrevista de Ser Catalunya recollida per Europa Press, en la qual ha sostingut que la situació actual s’ha de resoldre políticament i que la voluntat del Govern és asseure’s en una taula de diàleg per aconseguir acords.

Creu que l’executiu català no ha trobat un Govern central amb voluntat de diàleg, sinó que “a la primera oportunitat s’ha aixecat de la taula de negociació per no perdre vots si els acusen de parlar amb el Govern”.

Ha descartat que l’independentisme hagi fet un canvi de relat: “Continuem construint el camí que hem d’anar fent i continuem fidels al mandat de l’1-O i el 21D malgrat el context en el qual ens trobem, de repressió, en què l’estat de dret és qüestionable”.

Publicitat

“Com a Govern no entenem que s’hagi perdut la legitimitat del mandat, sinó que nosaltres continuem compromesos i treballarem per fer-lo efectiu”, ha garantit la consellera.

Budó s’ha mostrat convençuda que les respostes davant la sentència del judici de l’1-O si és condemnatòria seran “cíviques, pacífiques i democràtiques”, i ha defensat que aquesta resposta ha de tenir en compte tots els actors.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes